Smygtittat?

Kan det vara så att han den där Beckahm har varit och tjuvtittat på De Rödvitas matcher? Kraft och Oväntad skruv är inte det misstänkt lik en Heino frispark?

http://www.youtube.com/watch?v=gu3nFoeF-08

Lite oreda på redaktionen

Ni kanske undrar varför inte det har rapporterats ifrån Rimbo-cupen här i Bloggen! det beror på att delar av Redaktionen har varit stationerad på annan ort och det har varit lite störningar på Informatinosflödet, men vi jobbar febrilt med att få tag i någon som kan återberätta utflykten till Rmbo sporthall.

Vi har dock nåtts av nyheten att Mats Karlsson har varit upp på träning, det tycker vi på redaktionen är skojigt, "man kan aldrig få för många Matsar" (Bondepraktikan 4:56), vi hoppas att han fann det givande och vill fortsätta hos dom Rödvita



/Redaktionen

Dom va där!



Enligt rykten på byn så tränade tydligen två tjommar idag som har lyst med sin frånvaro den senaste tiden,
vad dom har haft för anledningar att inte närvara är lite oklara men i Kepskillens fall spekuleras det om två lettiska sjömän, ett vinterdäck och och konsistensfett    
  



  /Redaktionen

Futsal Skills

Här kommer ett inspirationsklipp inför Rimbo Cupen:

http://www.youtube.com/watch?v=2aqkhC6dQCM&feature=related



/Redaktionen

Gazzettans små iakttagelser på Gottröra 2009

Cupens FödelsedagChristina "Kicki" Karlsson
Grattis Kicki,

Cupens utflykt: Simon marxer
tröttnade på att det inte hände nått framåt så han tog saken i egna fötter

Cupens comeback: Mats Jansson
Vi på Gazzettan tycker det är otroligt roligt att se Matsen tillbaka i Rånäströjan, han fyller på med behövlig rutin,

Cupens Käraste: Kent Fast
Så mycket puss och kram, Kärlek på äldre dar e fint ;)

Cupens Knä: Kennys
synd att pojken inte får visa upp sina trollerikonster på söndagen

Cupens DJ: Magnus "DJ Hojta" Hauta-Aho
han går in och pekar med hela handen och styr upp musiken på finaldagen

Cupens Släktträff: Anfallet i Lag 2s Startuppställning
Två brödrapar och Far o son, det är inte varje dag det inte

Cupens Nervösaste: Carina "Hallonmamman" Hallin
det är ett sant nöje och sitta bredvid henne när Rånäs spelar, med dom ljudeffekterna blir allt så mycket bättre

Cupens Målsumpare: Johan "Micro" Karlsson
Sorry Micro men vi på Gazzettan måste ta med dig för så många chanser som brändes där, det är Björk klass på det

Kommer upp mer senare när Redaktionen har sammanställt resten

/Redaktionen


Gottröracupen, dag 3

Åter igen en tidig morgon för Rödvita andra laget, många trötta ansikten men nånstans fans det en tendens till att vilja spela boll, första matchen mot Hallsta, tycker väl inte att vi är helt borta men sätter man inte dom få chanser man har och motståndaren gör det så då är det svårt att vinna (Bondepraktikan 3:11), Torsk 3-0. en matchs väntan sen på det igen, RSK vinna eller försvinna tyvärr vart det det senare då RSK petar in 2 bollar, en stor eloge till RSk som vid söndags morgonen bara hade 6 man, men ändå gick långt i slutspelet. vad skall man då säga om Lag 2's turnering: skapar inget framåt och oorganiserat bakåt kanske men men vi hade roligt iallafall och vi bjuder upp till kamp, vi slog ju iallafall Rö :)


När då Lag 2 sparkat färdigt för dagen så stog ju hoppet till Lag 1, började poolspelt med att ge MOIF en match men får se sig besegrade, bra betyg iallafall till pojkarna! när sen MOIF också besegrade Knutby så stog vi inför det faktum att det skulle bli en helt avgörande match mot Ozzy och hans muntra män. när krutröken lagt sig stog Lag 1 där som segrare och en plats i kvarten va klar. väl framme i kvartsfinal så väntade Hallsta igen som man förlorat mot i gruppspelet men den här gången så va det en helt annan inställning hos "pojkarna och Mats" så Hallsta besegrades med 2-1 även om det vart onödigt spännade när dom tillläts nicka in en balja.
Vad skall man då säga om semifinalen som komma skulle jo att det skulle bli ett klassikt möte med Rimbo 1 som besgrat Rimbo 2 i kvartsfinal på straffar, Rimbo har ju alltid varit ett nummer förstora inomhus för rånäs men skam den som ger sig och i år mina vänner så lyckades Lag 1 besegra Rimbo och ta sig till finalen men man må säga att det bjöds på chansrik fotboll med virkestäffar och benparader. I finalen ställdes man mot MOIF som detta år inte riktig imponerat lika mycket som förut utan faktiskt haft lite tur på vägen, det är ett bra lag inget tu tal omdet men ja inte riktigt det MOIF som förra året, nu blev det ju en bra match där MOIF tar ledning ibörjan och sedan håller den in i kaklet, men en andra plats det är faktiskt första gången ett Rånäs lag når så långt i Gottröra.

Så det gjorde ni bra, killar vi får ta med oss känslan ut till utomhussäsongen, för man kan inte avgöra hur bra man står sig jämte andra lag i en inomhusturnering första helgen på året, men det är kul att få mäta sina krafter mot dom andra Roslagslagen och få va lite bättre för en gångs skull, vi är ju inte så bortskämda med det i Rånäs utan får ta varje litet tillfälle. :)

Så åter igen en bra genomförd turnering av båda Rånäslagen och alla andra lag med, det är kul att så många lag ändå vill ställa upp i Gottröra, det är kan man säga ett bra sätt att spela bort julmat och ha skoj

/Le Canard


Greased Lightning



Gottröracupen Dag 2

Det va ett gäng halv trötta killar som samlades lördagsmorgonen den 3 januari. Efter sedvanlig omklädnad så började focus på första matchen Vassunda, efter en trevande inledning så rycker det rödvita (för dagen i klädda det läckert vita stället) andra laget upp sig markant efterhand men slappnar av en sekund och Vassunda gör matchens enda mål surt.

I dagens andra match stog Rö Old Boys för motståndet, men en sak e säker dom gubbarna kan rulla boll, en bit in i matchen etablerar Rö ett markant tryck mot det Marxnerska målet men han lyckas med hjälp av skicklighet, tur och vilt kämpande utespelare freda sitt mål. Det blir istället "Jopphejdi" som blir matchvinnare när han snyggt sätter 1-0 och senare inte fullt lika snyggt rullar in 2-0, det viskas i sporthalen att Joppphejdi inte har nån som helst koppling till den mystiska lilla halv figur som ses smyga runt kring Rånäsbänken om det är sant låter vi vara sagt.

Efter den viktiga segern så va avancemanget i stort sett klart och det klappades igenom när Vassunda slog Rö, så sista matchen hade ingen betydelse för vidare spel utan va endast ett klassikt derby i Rimbo sporthall, lite speciellt eftersom Peter "petta12" Björk gått till Rimbo efter ett par kanonsäsonger i den Rödvita tröjan, matchen då? ja Rimbo är ju ett spel skickligare lag det kan man ju inte säga nått om, men Lag 2 hängde med hyfsat ändå det va ett powerplay som resulterade i Rimbos första mål och sen kändes det som om matchen spelades av, Rimbo gör 2-0 oxå genom den där Petta12, det va väl lite surt det med men han har det inte så lätt;)

På söndag tas det nya tag då Hallsta och Rsk väntar för Lag 2 och Lag 1 gör upp med MOIF och Ozzy K's Knutby

Får väl även passa på att gratulera Tony Karlssons kärring Kicki som fyllde år i dag


/Le Canard


Gottröra cupen

Fredagskväll 2 januari drog årets Gottröracup igång för Rånäs Lag 1! Efter en halvtaskig inledning med 0-0 mot Söderbykarl och torsk 2-0 mto Hallsta, krigade dom Rödvita till sig en nödvändig seger mot RSK med 2-0 genom ett frisparksmål av "Håkan" och en väl avvägd lobb av "Barbados-Jimmy" det blev därigenom avancemang till söndagens poolspel

Kul att se att en veteran som Mats Jansson går in och bjuder både på Proppar och Frilägesmissar!

RSS 2.0