Gottröracupen Dag 2

Det va ett gäng halv trötta killar som samlades lördagsmorgonen den 3 januari. Efter sedvanlig omklädnad så började focus på första matchen Vassunda, efter en trevande inledning så rycker det rödvita (för dagen i klädda det läckert vita stället) andra laget upp sig markant efterhand men slappnar av en sekund och Vassunda gör matchens enda mål surt.

I dagens andra match stog Rö Old Boys för motståndet, men en sak e säker dom gubbarna kan rulla boll, en bit in i matchen etablerar Rö ett markant tryck mot det Marxnerska målet men han lyckas med hjälp av skicklighet, tur och vilt kämpande utespelare freda sitt mål. Det blir istället "Jopphejdi" som blir matchvinnare när han snyggt sätter 1-0 och senare inte fullt lika snyggt rullar in 2-0, det viskas i sporthalen att Joppphejdi inte har nån som helst koppling till den mystiska lilla halv figur som ses smyga runt kring Rånäsbänken om det är sant låter vi vara sagt.

Efter den viktiga segern så va avancemanget i stort sett klart och det klappades igenom när Vassunda slog Rö, så sista matchen hade ingen betydelse för vidare spel utan va endast ett klassikt derby i Rimbo sporthall, lite speciellt eftersom Peter "petta12" Björk gått till Rimbo efter ett par kanonsäsonger i den Rödvita tröjan, matchen då? ja Rimbo är ju ett spel skickligare lag det kan man ju inte säga nått om, men Lag 2 hängde med hyfsat ändå det va ett powerplay som resulterade i Rimbos första mål och sen kändes det som om matchen spelades av, Rimbo gör 2-0 oxå genom den där Petta12, det va väl lite surt det med men han har det inte så lätt;)

På söndag tas det nya tag då Hallsta och Rsk väntar för Lag 2 och Lag 1 gör upp med MOIF och Ozzy K's Knutby

Får väl även passa på att gratulera Tony Karlssons kärring Kicki som fyllde år i dag


/Le Canard


Kommentarer
Postat av: Amanda

Kul med fler fotbollsbloggar.

2009-01-04 @ 22:02:00
URL: http://rsk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0