En profil lämnar.

Niklas Smårs, min gode vän som dök upp i slutet/mitten av förra fotbollssäsongen 2011, ska nu lämna föreningen Rånäs IF för Indien och Australien, ett välpassande och välbehövligt äventyr i hans liv just nu.

Niklas har alltid varit en positiv och pådrivande person, som peppar och alltid har positiva saker att säga, han blir sällan arg och vill alltid hjälpa till. På planen slet han alltid som ett djur, varje träning, varje sekund när vi hade dragit på oss fotbollsstället. Sådant smittar av sig och man blir oerhört inspirerad till att göra detsamma, man undrar kan jag bli lika bra? En sådan fråga har ett självklart svar, så länge man kör med hela sitt fotbollshjärta så räcker det hur jävla långt som helst.

Vill bara säga tack för all tid som du lagt ner på Rånäs och all den positiva energi som du bidragit med, jag talar nog för alla som sett Rånäs sedan Niklas dök upp att det har varit en väldigt positiv injektion som var välbehövlig när han dök upp. Lycka till och ha skitkul under din resa!

För övrigt finns det en hemsida att följa Niklas på, för den som vill, det kommer iaf jag att göra: www.voloflip.me

Personligen lämnar nu en väldigt väldigt god vän i minst ett halvår, känns lite tomt, det gör det. Är väldigt glad för Niklas och har peppat honom för att han ska göra det som gör honom gott just nu i livet, ett äventyr kan man lära sig väldigt mycket av och ibland är det bättre att bara ha kul och låta tiden göra sitt med tankarna som florerar och snurrar i skallen, att låta saker och ting lägga sig så finner man till slut ett naturligt svar.

Man lär sig av allt som händer, negativa och positiva händelser.
En profil försvinner, andra föds.

/Felix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0