Cupuppdatering samt träningen den 23:e Januari, inför Rimbocupen.

Vikingacupen eller Väddöcupen slutade med tidigt uttåg för Rånäs 2's del medans Rånäs 1 tog sig till kvartsfinal, väl där visade det sig att domarens okunskap (dålig påläsning och koll kring regler) skulle sätta stopp för och avgöra Rånäs 1's uttåg ur cupen, surt när man kunde tagit sig till semi-final.

Från en ganska säker källa så fanns det inte ens publik på plats, vilket gjorde cupen ganska osexig i allmänhet, men det påverkar så klart inte inställningen hos grabbarna i laget, bara stämningen runt omkring och det drar ner helhets-bilden av cupen.

Undertecknad var sjuk så fick bli hemma tyvärr, tar alltid emot att missa träning eller match.

Måndagen den 23:e Januari var tänkt att bli dagen då Rånäs skulle ställas mot Rimbo IF i en träningsmatch, men det blev andra planer och istället blev det en väldigt tuff träning, välbehövligt. Träningen inleddes med fys där Tony ledde laget, man joggade från kortsida till kortsida i långsjöhallen och när Tony ropade 1 av 3 alternativ så var det dags för 10 armhävningar, sit-ups eller upphopp. Vilket senare dubblades till 20 av dessa, tungt värre. Det kändes att det tog oerhört mycket då man tog med sig tyngden i benen från upphoppen in i tvåmålsspelet, men kan ju inte påstå att piggheten att trycka ifrån var riktigt där, så man fick slita extra hårt, riktigt bra träning hur som helst.

Under tvåmålsspelet övade vi in några 4:or till Rimbocupen, tänker väl inte dra allt för mycket saker om detta men det noterades en del fina aktioner och divserse grejer. Emil Söderlund tog ner bollen med ryggen, såg helt sinnessjukt ut. Storken briljerade med flera soloräder, måste vara det magiska skägget! Sebbe Welknert hann med sina patenterade "klister-mottagningar", perfekta varje jävla gång som vanligt. Robban och Mats i målen gjorde några riktigt vassa räddningar, några värre än de andra, vi har två riktigt vassa målvakter, ingen tvekan om saken.
Det ska noteras att träningen var i ett genomgående högt tempo, folk slet och gav inte motståndarna tid med bollen, och det kommer att ge oerhört mycket i framtiden, att vi klarar av att hålla ett högt tempo, till när vi byter gummimattan mot gräsunderlag.

Bra slit samtliga, syns i helgen på cupen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0