Dagens Rånäs IF - Onsdagen den 1:a Februari 2012.

Redaktionen presterar på ett bakfullt sätt, alltså genom att på ett ganska ouppföljsamt sätt förmedla info om hur det går för våra röd-vita krigare till er supportrar och läsare, vi ber om ursäkt för det. Bättring på G.

Rimbo-cupen var en blekare skugga av Rånäs-cupen, och det märktes på flera sätt, bland annat hur man missade (eller hade det skett ett myteri?) att placera ut en inträdes-insamlare på söndags-kvällen. Således antalet 40 kronors-intäkter åt skogen. Annars alltid trevligt att kolla på underhållande fotboll, även om undertecknad enbart såg två matcher live.

Rånäs enda lag i denna turnering tog sig vidare till pool-spelet där man åkte ut, tråkigt så klart men det var bra kvalité på lagen som ställde upp i allmänhet, så cred till allt slit från respektive spelare.

I måndags (den 30:e Januari) tränade stora delar av laget genom att spela 1 1/2 timmes tvåmålsspel. Coach var sjuk så vi fick en lite mer lekfull träning, minst sagt med tanke på hur kvalitéten pendlade friskt rakt igenom träningen. Det var en helt okej träning med hyfsat pigga ben, tuffa dueller, många avslut, missar und so weiter. Ingen träning som går in i minnet iaf, personligen var det en bra chans att träna avslut, en chans man tog sådär till vara på..

Nästa lördag den 11:e ska vi eventuellt ställa upp i LEIF-cupen i Väddö, alltid kul med cup och just nu är man duktigt taggad till att dra igång säsongen på allvar, även om man för tillfället är lite seg i kroppen och träningen borde intensifieras lite bättre. Bara att kriga på, som alltid! Nästa träning är på måndag, återkommer inom kort.

/Felix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0