Bra genomkörare inför fredagens match.

Måndagens träning var en bra genomkörare i den form av vi körde tvåmål hela träningen, det var genomgående bra tempo och riktigt mycket kamp stundtals, kul att se glöden! Tränarna fanns inte på plats så därför blev det mindre struktuerat genomgångsmässigt och så, men det räddes ut av Tony E som delade in lagen.

På fredag väntar ingen träning, utan en träningsmatch på konstgräsplanen i Norrtälje vid sportcentrum. Laget som står som hemmalag i detta fall är BKV U-19, ett talangfullt och duktigt lag som vi mött tidigare. De är unga och hungriga som bara den, så det är hårt mot hårt som gäller, en riktig krigarinsats är vad som krävs av oss för att kunna ge dem en riktigt bra match, och det har vi visat förr att vi klarar av. Matchen börjar 19.30, men vi samlas 18.45.

Se till att tänka "goda vanor varje dag" konstant och tänk på allt du gör för att bli en bättre, smartare och större fotbollsspelare så kommer det att märkas hur utvecklingen går framåt, det är vad som behövs för att just din och Rånäs fotboll ska bli maximalt rolig i år. Det behöver vi, att kunna utnyttja träningstillfällen till att göra framsteg hela tiden. Kost är sjukt viktigt, det får man inte glömma bort.

Ses på fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0