Torsk med 2-0 trots en stabil insats.

B-lags fighten mot Rimbo på b-planen vid Arkadien slutade med torsk och 2-0 i siffror i hemmalaget Rimbo IFs favör. Matchen var jämn och lagen delade jämnt på bollen i den första halvleken men de riktigt heta chanserna uteblev.

I första halvlek var det mycket kamp på mitten, närkampsspelet var stundtals alldeles för snällt och den rejäla inställningen uteblev ofta när det gällde att vinna boll.

Rånäs lyckades ändå spela boll väl och man hade några lägen till att ta avslut men antingen täcktes det bort eller så blev det för omständigt.

I andra halvlek var det lite mer spel för Rånäs, man höll i boll och hotade men det blev inget nätrassel.
Istället fick Rimbo ta ledningen efter att domaren hittat en straff, en straff som egentligen inte skulle ha utdömts. Situationen var sådan att bollen var ur spel men domaren tittade mer på situationen i sig utan att uppfatta spelet i sin helhet. 1-0 till Rimbo.

2-0 kommer strax efter genom en höjdboll som flera spelare går på, ingen skriker och resultatet av den situationen blev sådan att bollen landade djupare in mot mål, snett till höger om situationen och en Rimbo-spelare kunde enkelt lägga in bollen i mål, slarvigt och onödigt.

Rånäs har chansen att näta i slutet genom Tony som dock inte får ordning på avslutet som går rakt på målvakten.

Marginalerna var inte på Rånäs sida idag, ändå tycker jag att man ska vara nöjda med vissa delar i matchen som man kan ta med.

Zackarias var riktigt bra och solid i backlinjen idag. Han var ett föredöme i närkamperna och smällde till rejält, han låg sannerligen på gränsen i sitt spel, men det fanns ingen tanke på att vika ner sig, kul!

Träning i morgon igen, vi tar med oss finessen och farten från helgens matcher och slipar vidare på närkampsspel såväl som tålamodet. Vi har på kort tid visat att vi vill och kan bättre och man ser förbättringar i vårt spel i stort. Jag talar om såväl A som B-lag.

Kör hårt i morgon och ta vara på varje träningstillfälle, när klockan slår träning är tanken helt inställd på fullt fokus och seriositet.