På väg åt rätt håll.

Efter onsdagens träning känns det riktigt bra hur laget betedde sig. Avslutnings-övningen var väl sådär stundtals, men vid konditions-momentet och när man körde två-mål så fick man riktigt bra vibbar. Ni har tacklat denna bistra inledning bra hittills, se bara till att få med den positiva kritiken också så vi utvecklas på rätt sätt i de prövningar vi kommer att stöta på.

Under löpningen var Jocke Bergdahl kung för andra gången i rad nu, fan vad kul att se! Tätt efter kom Johan Karlsson, bra ben där med!

Alla i laget visade att man vill och kan bättre än vad vi presterat på match hittills och det känns som att alla är beredda att offra sig till det yttersta för varandra för att vända denna negativa start. När matchen väl sparkar igång klockan 1 på lördag så måste man gå in 100% i varje närkamp för att laget ska komma in i en bra trend, att starta positivt är nyckeln till att vända detta på ett så smärtfritt sätt som möjligt. Hårt arbete smittar av sig, så kör hårt och offra dig för laget och mana på de andra så kommer det att leda till ett individuellt ansvar inom gruppen på planen, vi är ett lag och vi gör detta tillsammans.

Sticker till England på fredag för att kolla på fotboll, Arsenal - Aston Villa. Tyvärr missar jag matcherna och måndagens träning, men jag är tillbaka på onsdag, då ska benen få jobba på nytt!

Lycka till i helgen och tänk på hur vi ska göra för att få igång laget, jobba med snacket och var inte rädd för att gå in stenhårt i närkamperna, få bara med den energi och inställning som finns där men inte riktigt kommit tillrätta än. Vill ni bara tillräckligt mycket så kan ni vinna mot vilka som helst, men då måste alla köra.

Vilja vinna.


/Felix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0