Intryck från träningen.

Onsdagens träning inför helgens två bataljer var tuff men väldigt positiv sett utifrån hur alla visade vilken energi man hade i benen, teknik blandades med kondition för att sedan avsluta med två-mål.

Det var ett par nya ansikten på träningen (3?) och man var uppskattningsvis runt 30 pers närvarande, riktigt kul att se, fortsätt så.

Dagens hästskott stod Kadeem Kromodikoro för, han vände upp och fick en stenhård träff på bollen: Pang, Boom, Mål! Välkommen tillbaka!

Själv blev jag utmattad tidigt under konditions-övningarna, det står en upp i halsen när man blir riktigt ansträngd men det gick helt okej. Är ändå inte helt nöjd med hur det gick för mig, kände mig lite slarvig i vissa moment. Jag har ju varit borta från seriös träning i 3-4 år nu, tappat räkningen, men det känns relativt bra ändå.

Det är kul att se hur aggressiviteten och energin har ökat sedan någon vecka tillbaka, alla spelare slåss verkligen för att visa att man vill vinna hela tiden och det är helt rätt inställning nu inför fredagens viktiga hemmamatch mot Knutby, då ska vi vinna, då ska vi bevisa hur bra vi egentligen är och vad vi har inom oss som vi vill släppa fram. Ingen annan kan vinna matchen åt oss utan vi måste själva vilja vinna och se till att ta kontroll över matchen.

Go:et i laget känns klockrent, det är ett skönt gäng som måste kunna kunna ryta till och kunna ta och dela ut kritik, positiv sådan. Man ska få höra när man behöver höja sig, men det måste vara på ett sätt som bjuder in till att man höjer sig, inte att det blir till att man sänker sig. Vinnarskallar finns i laget, man måste bara bete sig som en sådan som inte går inom sig själv, utan uttrycka sina känslor så att de andra förstår att det inte är okej att inte ge allt på planen.

På fredag kör vi, när domaren ljuder av signalen och när bollen väl är i rullning: då kliver alla fram, det blir en jävla urladdning och matchen ska bara vinnas, varje situation, varje sekund är vår att ta vara på. På fredag bevisar vi att vi är starka och skickliga i form av ett lag, Knutby-spelarna ska få kämpa för sina liv för att överhuvudtaget få vara med i matchen.

Total närvaro, det är vad vi behöver inför stundens allvar, för att sedan gå in i den känslan på planen. Det finns flera sätt hur man finner den känslan, man kanske lyssnar på musik, går inom sig själv, skriker åt sin spegelbild, lyssnar på coach Aldrin och hans visa samt inspirerande ord, med orden sagda inför stundens allvar så vet vi vad som gäller, man får inte bryta reglerna man satt upp inför matchen som man gjort tidigare. Ingen står ensam, vi är starka och vet vad vi vill och tror på, se då till att plocka ner ditt mål med din insats på planen, då är du där vi alla strävar efter: vi är vinnare.

Kommentarer
Postat av: JK messi

riktigt bra jobbat med bloggen!

2011-05-21 @ 15:20:25
Postat av: Felix

Tack som fan! Riktigt bra jobb på planen själv =)

2011-05-21 @ 16:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0