Derby-dags: "Lets get ready to rumble!"

Fredagens glödheta derby mellan Rånäs IF och Rimbo IF står för dörren och är på förhand årets roligaste match, spelarna snackar mycket sinsemellan om denna match som något man ser fram emot. En tuff drabbning kommer det med all sannolikhet att bli, då båda lagen vill vinna till varje pris. Vänta er stenhårda dueller, passion från båda håll och en oerhörd inställning, förhoppningsvis en del folk också!

Båda lagen har gått igenom förändringar inför säsongen och det ska bli intressant att se vilken sorts matchbild det blir när fighten väl blåses igång.

Glöm "El Clásico" och allt vad det nu heter, detta är Derbyt med stort D, det kommer att smälla och varje duell kommer att vara ett krig i sig. Inställning och hjärta brukar räcka längst i sådana här matcher så jag vill uppmana spelarna i Rånäs IF att slita för laget till bristningsgränsen, var kloka och gambla inte, det har man inte råd med.

Dags för var och en att kliva fram och visa att man inte tänker vika ner sig. Det gäller för varje spelare att vinna sin match i matchen för att gynna laget på planen i hopp om att ta 3-poäng.

Ge ert allt, allt vad ni har, all energi som ni har på lager. Samla ihop det till en laginsats och det kan räcka till månen. Vi KAN om vi ger oss fan på att våga och vilja ta smällar för att i slutändan stå där TILLSAMMANS som vinnare med en skön känsla inom oss: vi gjorde det för att vi inte vek ner oss och vi gjorde det som ett lag, för varandra och med varandra.

Stunden är kommen, nu tar vi med oss enbart positiv energi och delar den med våra lagkamrater. Energin använder vi för att plocka fram drivkraften inom oss, kraften som ligger till grund för våra mål och drömmar att vilja och våga VINNA, det är precis vad det handlar om, det är vad som skiljer den amtitiöse från den vanliga fotbollsspelaren i mängden. Som coach hade sagt: Vi KAN, vi VILL, vi SKA!

Glöm aldrig apelsinerna mina herrar, apelsinerna!

Time for heroes!




Kommentarer
Postat av: Red Army!

Skjorta kavaj!

2011-05-05 @ 09:53:00
Postat av: Felix

Red Army;



You know it!

2011-05-05 @ 23:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0