Rånäs IF b-lag - Markim b-lag 2-4

På ett soligt Rånäs IP tog b-laget mot Markims b-lag för en seriematch i den påtagliga hettan. Rånäs var taggade inför en bra match och att kunna rulla ut som man på senare matcher lyckats göra.

Det började tungt, Markim fick till 0-3 redan en bit in i första halvleken men det var slarv som bäddade för dessa mål. Inkonsekvens och slarv gjorde att man bjöd på Markims alla mål, ett Markim som bestod av 11 skickliga spelare, det var tydligt att de var serie-etta, men samtidigt så lyckas vi stå upp emot dem och bjuder på bra spel när vi väl gör jobbet. 0-4 kommer en bit in i andra halvlek, men sedan replikerar Rånäs två gånger om, först genom ett inlägg från vänsterkanten från Ossian som får ett fantastiskt tillslag på bollen och Kristijan kan nicka in bollen i höger-hörnet i målet, 1-4. 2-4 kommer igenom en fin framspelning till Ankan som tar emot och tar sig fram en bit snett in i straffområdet, för att sedan avsluta fint genom stolpe-in.

Igår mötte vi seriens bästa lag och vi visar stundtals att vi kan stå upp emot dem. När vi avslutar så positivt som vi ändå gör så måste vi kunna vara skickligare och tydliga med att bollen ska upp direkt, för att kunna bita sig kvar och skapa chanser till fler mål.

Det vi tar med oss är två fina mål och stundtals goda intentioner. Det som måste raderas bort är kommunikations-missarna och tvekande ageranden. Det ska vara bestämt i tid innan bollen kommer, man måste göra sitt jobb på planen, annars blir laget lidande.

Träning på onsdag igen, då maxar vi vår förmåga och vårt slit för att kunna fortsätta säsongen på ett så bra sätt som möjligt. Vi kan slå vilket lag som helst, bara vi vill utvecklas hela tiden och vågar göra det jobb som krävs för att stå som vinnare.