Rånäs a-lag kör som aldrig förr.

Torkan på redaktionen de senaste två veckorna beror på att undertecknad drog iväg på en 2 veckors semester men är nu tillbaka för att mata er med information kring roslagens skönaste gäng, nämligen Rånäs IF.

De två senaste matcherna har slutat i maximal utdelning i poängskörd för Rånäs a-lag, 6 poäng och hela 11 mål framåt på enbart två matcher, imponerande!

Eftersom jag inte varit på plats kan jag inte gå in mer på detalj vad som skett i enskilda matcher men jag tror att tålamodet är en avgörande faktor samt en bra konkurrens-situation i laget.

Rånäs b-lag har det tungt och går för tillfället dåligt. Man släpper in många mål och vad jag har sett tidigare krävs det att man jobbar hårdare och att konkurrensen blir större inom laget. Tidigare har jag sett att b-laget kan stå upp och spela bra och frejdig fotboll, men stommen är inte där varje match i 90 minuter och därför ser det ut som det gör. Laget bör satsas på mer från alla, spelare ska vilja få matchtid och vilja vinna konstant, konkurrensen ska vara dödlig för att bevisa att man är a-lags-material.

Härnäst vankas hemmamatch på tisdag den 28:e Juni, då Rånäs tar emot Hallsta IK på ett förhoppningsvis soligt Rånäs IP, kom och kolla!

Noterbart är att Rånäs a-lag inte har förlorat mer än när man fick totalt bottennapp hemma mot Rimbo, en match som man lagt bakom sig och är överens om att laget inte "var där" när matchen startade. Annars har man, trots fint spel och att man många gånger förtjänat att vinna, inte lyckats få alla 3 poäng. Sviten med två raka vinster gör att man har bra självförtroende och man vill verkligen vinna som alltid, men nu med en extra fördel att komma från två raka vinster.

Träning väntar närmast imorgon inför tisdagens match, då laddar vi om och ger allt på tisdag för få en rejäl urladdning av energi för att kunna ta 3 poäng.


Släpp lös dina inre drömmar och glädjen du har inom dig till när du står på planen, det är där ingen kan hålla dig tillbaka, var kreativ, tro och vill, det är då vi är som starkast och bäst.

/Felix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0