Spelarmöte & träning måndagen den 5:e December.

Klockan 20.00 är det spelarmöte i Långsjöhallen, viktigt att alla i laget infinner sig på plats i tid så man inte missar det som tas upp, i annat fall kommer jag att slänga upp en rappport om vad som sades lite senare ikväll, till er som missar mötet.

Därefter är det träning som vanligt mellan 20:30-22.00, det väntas komma mycket folk som vanligt på måndagsträningarna och det kommer förhoppningsvis bli bättre tempo än vad man såg igår på söndagens träning.

På söndagens träning var det nästintill frustrerande lågt tempo ibland, men det är ganska förståeligt med tanke på att det är sista helgdagen när folk är trötta och sega. (bakfulla?) Annars var det en rolig träning, men finns vissa moment som man märker att folk behöver ta för sig mer och snacka bättre, driva på och plocka fram vinnarskallen. Visst är det "bara träning", men hur ska man annars lära sig tills det att säsongen dragit igång, när allvaret närmar sig och vi behöver all kvalitétsträning och behövlig kompetens vi kan samla på oss i form av rutin?

Man ska alltid vilja vinna oavsett om det är en "ploj-träning" eller ett stort jävla test, så funkar jag, och hoppas att många andra gör.

Kör hårt!

/Felix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0