Inför premiären, nu kör vi!

Det närmar sig seriepremiär av A-lags-serien Div 6 Östra. Matchen spelas borta i Rö mot Rö IK.

En seriepremiär är alltid viktig då man får svar på de frågor man ställer gentemot motståndarlagets olika delar, vågar vi och vill vi vinna? Var ligger vi i fas med var vi vill vara kvalitéts- men också utvecklingsmässigt?

Svaret är självklart, grabbarna har sett taggade ut och på lördag är det 3 poäng som gäller!

Torsdagens träning bestod av fullt fokus inför lördagens premiär. Tankar inför matchen är att laget har sett bra ut på träning, pigga ben och en bra inställning hos killarna, ett bra GO i laget vilket ger oss en bra känsla, vi är redo.


Träningen var tuff, spelare slet och snackade bra. Storken höll igång bra men den som stack ut tycker jag var Emil "Bomben" Mattsson, dagens vinnarskalle! (Lite för mycket kanske när han framåt slutet av träningen fick nog och lämnade planen)

Undertecknad, Materialarn, kalla mig vad ni vill, gjorde en kort comeback i samband med 2-målsspel under träningen. Kondition kan behövas i framtiden.

Finns inte så mycket att säga om dagens träning, man vill ju inte att spionerna ska få alltför mycket information heller så detta blir en kort process, istället hoppas jag att de som är sjuka repar sig och är med på lördag.

På söndag spelas även B-lagets hemmapremiär emot Långhundra, kom och kolla nu när det vankas hemmamatch!

Återkommer med bilder och rapport från Lördagens match och sedan söndagens.

Kommentarer
Postat av: Pato

Åter igen bra jobb "Mattis"

2011-04-29 @ 12:37:57
Postat av: Felix

Tackar! Haha Mattis, börjar bli ett par smeknamn nu..



Fanns inte så mycket att skriva om angående torsdagens träning, tanken är snarare att premiärerna i helgen ska analyseras närmare istället.

2011-04-29 @ 15:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0