Rånäs-Uppsala Södra 6-0

       -    OOOOOAAAAHHHH, FÖR HELVETE!

Med ett hjärtslitande gallskrik störtar Bergdahl upp från översta laven i bastun efter matchen emot Uppsala Södra. Han kastar sig på dörren och försvinner ut i friheten.

-         Den du, sa Oscarsson som satt i hörnet och rev sig på en av magarna.

-         Ett sådant ryck har jag aldrig sett Bergdahl gjort på hela säsongen, poängterade Jimpa samtidigt som han satte sig ner och lät klockspelet försiktigt glida ned i glipan emellan två plankor på bänken.

-         Han upptäckte väl att Bollibompa skulle börja, sa Oscarsson och betraktade tankfullt nästa mage.

-         Eller att han skulle bevaka sin pokemonauktion på tradera, fortsatte Jimpa och lät nu härligheten dingla fritt.

Under tiden försökte Ossian smyga sig in i bastun men blev snabbt och bestämt som alltid avvisad igen.

-         Det här är herrbastun! Skrek Björk från översta bänken och schasa ut Ossian.

Medan Ossian, som ikväll varit fågelskådare och hittat en kråka i näsan och inte spelat, gick ut i korridoren och sökte värme, hoppa upp och satte sig på ett av elementen kom Bergdahl tillbaka, lite förläget flinande omtalade han, att han hade glömt bilnyckeln.

-         Inte för jag fattar varför fan du ska ha bilnyckeln med dig in i bastun, sa Oscarsson och klappade sig på fläsket så det small.

-         Inte jag heller, sa Bergdahl

Därefter avslöjade Bergdahl sin historia.

Länge gällde han för att vara svensk mästare att låsa in bilnycklarna i alla bilar han körde. Otaliga var hundringarna han under sin karriär med körkortet fått punga ut till låssmeder. Förra sommaren var jag i Norrtälje, fortsatte Bergdahl och alla låssmeder hade semester, när jag utanför Flygfyren för femtioelfte gången låst in nycklarna.

-         Ring polisen, hade Robin Storäng ljushuvudet kommit med som förslag.

Polisen kom och förklara att han inget kunde göra.

-         Det får bli Benny, suckade polisen, Vänta här, och jag hämtar honom. Det tar sina tjugo minuter fram och tebaks.

Efter ganska precis 22 minuter kom polisen med Benny, Han visade sig vara en av rikets tongivande biltjuvar som just satt av ett år på Norrtäljeanstalten. Benny var rätt mån om sina yrkeshemligheter och bad Bergdahl, Storäng och konstapeln att vända ryggen till. Sen sa det klick och bildörren stod på vid gavel.

-         Det blir väl två hundra som vanligt? Sa Benny med en framsträckt karda.

-         Men vad har dessa långa utläggningar med ditt gallskrikande att göra, frågade Oscarsson nu med halva handen inne i naveln och gröpte.

-         Morsan, sa Bergdahl som förklaring

Mamma Tarja hade börjat tröttna på sonens klumpighet och hennes plånbok hade strejka för länge sedan, då hon fått lägga ut för alla gånger. Numera får inte Bergdahl låna hennes bil utan förrän Mamma Tarja med silvertejp fått tejpa fast reservnyckeln på hans bringa och kliver man in i en bastuvärme på närmare hundra grader med en nyckel på bröstet, känns det bara efter tio minuter som ett pistolskott i hjärtat. Därav gallskriket!

Nu hade han, Mamma Tarja då, lagt ut så mycket deg på låssmederna att han fick ett julkort från dem senast i julas. Man skulle kunna tro att de tröttnat på UFO¨t Bergdahl, Men ingalunda för på julkortet till stod det:

-         Vi dyrkar dig!

 

In i bastun kliver nu Holmberg och skrämmer slag i halva laget. Om blodet i hans kropp skulle förflytta sig till valda delar på kroppens mitt när Holmberg blir upphetsad måste han nog svimma p g a blodförlust i hjärnan, så stor och skrämmande är hans, som sagt valda delar.

-         Bra match, säger Holmberg och sätter sig bredvid Crico på första bänk, som direkt får mindervärdeskomplex och försöker tränga sig upp emellan Storken och Marxer utan resultat, utan blir tillbakaputtad. Vi började förbannat tråkigt dock, första halvlek var ju såååå trist, fortsätter Holmberg. Hörde att Olinho bett Veven, som satt på verandan, att måla upp en vägg i bollrummet. Tydligen var att se färgen torka intressantare än matchen.

-         Men sedan hände något i slutet innan vilan, påpeka Jimpa. När Kindberg fintade bort deras högerback, Kongo-Lasse i Torsk på Tallinn.

-         Javisst han var en kopia, svarade Kindberg glatt. Det var ju bara att fortsätta förbi hela högen sedan, precis som Jimpa glider förbi kön på Mobergs på fredagarna, och ha Autobahn till målet. Med en enkel passning kunde jag efter det frispela en naken Björk

-         Mm, intygade Björken, jag var lika naken som här i bastun. Vi kunde ju gå in till halvtidsvilan med 1-0 utan ansträngning.

Inkasts-Tony som hela tiden gjort armhävningar inne i hettan, reser sig och tillägger:

-         Jag tycker Uppsala Södra spred bollar hela tiden som Olinho sprider barn på bygden, passningar helt utan adress. Jag tror fan t.o.m. farsan, Post-Göran med halvt sekel på jobbet skulle ha svårt att sortera upp deras bollar. Return to sender, address unknown som han och Elvis brukar sjunga.

Grabbarna i bastun slänger på mer vatten på aggregatet och dimman blir lika tät som slaget vid Lützen 1632 och fortsätter diskutera andra halvlek. Sikten är så dålig nu i bastun att Oscarsson kunde ha förflyttat sin kroppsundersökning från sin egen kropp utan någon såg och hinder till att undersöka sina bänkgrannar kroppshyddor. Värst drabbades stackars Storäng.

-         Andra målet, får Crico fram när han väl tappat synen på Holmberg. Det var ju en lång blindboll från dig Tony.

-         Fan heller, jag sikta som vanligt, svarade Inkasts-Tony snabbt. Jag slog en långboll från halva med siktet emot Björken, men han gjorde ju som vanligt här i duschen och vände ryggen till, men tur nog så studsa den just emot baksidan och in över målvakten. Härligt att få 2-0 där efter så många sumpade chanser.

-         Äh, försökte Björken snacka bort sig men blir genast avbruten.

-         Jo, skrek alla. Du ryggade in den.

Ossian stack in huvudet i knähöjd genom dörren men blev utkastad lika fort igen och gick tillbaka till sitt element.

Pålgård, med ansvar över ösande ur karet, ökade sedan på ledningen med 3-0 assisterad av Jimpa. Nu såg författaren inte det utan han såg lika bra som killarna i den överhettade bastun. Han var tvungen att även stå i kiosken lika mycket som hålla reda på målskyttet.

-         Men snyggaste målet var nog 4-0, försökte Holmberg övertyga de andra.

-         Ja förspelet från mig, sa Kindberg. Jag rundade ju Kongo-Lasse igen nere vid hörnflaggan Han stod där och börja kliade sig i skägget och undra vad som hänt. Olinho sa till mig att Kongo-Lasse tydligen funnit Kickis löss i skägget.

-         Farsan var skitförbannad på morsan och frågat ut henne hur fan hennes löss hamnat i Uppsala Södras högerbacks skägg, men du snurrade jävligt snyggt upp backen i alla fall, fortsatte Jimpa. Han var tydligen uppe och köpte korv med bröd hos Olinho i kiosken efter dina finter.

-         Ja, passningen in till straffpunkten och dig Holmberg var ju enkel, hade du missat det friläget Holmberg hade du fått suttit tillsammans med Ossian på elementet i korridoren nu.

Alla garva och Oscarsson la av en brakskit som höll på att söva hela bunten. För helvete vad den stank. Storäng blev grön i ansiktet och Andreas Karlsson var tvungen att slänga sig på golvet för att få luft.

Det var inte det enda Oscarsson hade lagt av denna soldränkta söndagskväll. På slutet av matchen var det lite Oscarsson show. Efter mycket tjat, mutor, hot och andra påtryckningar om en anfallsplats, men med så många missade chanser i B-laget var väl inte det som låg högst upp på Kent-Arnes önskelista. Tydligen hade han till slut erbjudit Kent-Arne sin egen morsa, Camilla, men där gick gränsen hade Kent-Arne sagt. Efter det sista fruktansvärda hotet fick Oscarsson äntligen hoppa in och spela på topp.

-         Där tog du chansen, vakna Bergdahl till och sa. Han hade tydligen somnat till en stund i knäet på Storken men vaknat till med ett ryck. Sekunden senare somnade han dock om igen. Drömmande om Pokemonkort och Bollibompaprogram.

-         Två mål och en varning på tio minuter. Det är mer än farsan lyckats med morsan på tjugofem år, skiner Oscarsson upp och utbrister.

-         Ja mer än tio minuter har han aldrig varit med Camilla, sammanlagt intygade Jimpa. Det hade han hört Sören avslöja själv på en fikarast på jobbet. Gåtan är ju hur du slapp utvisningen när du med alla dina 103 kilo dundrat in i målvakten.

-         Fan, målvakten slängde benen efter mig när jag störtade på mål. Inte mer än rätt han fick lite fläsk på sig. Men 5-0 och 6-0 målen kan ni be Olinho rita in på mig i statistiken. Länge sedan Rånäs vann med så stora siffror.

-         Men grabbar, försökte Jimpa hoppade upp och ropa men fastnade till med påsen emellan springan i laven. Ett dovt stön och Jimpa satte igen. Men grabbar, har ni hört när tvåmålskytten Oscarsson kom till?

-         Nä fy fan, det vill vi inte höra sa Crico tillbaka med ögonen på Holmberg.

-         Alltså inte då, inte vid skottillfället..nej nej det menade jag inte. Det är ju snabbt avklarat iså fall. Jag menar när Camilla skulle trycka ut han.

Jimpa fick tillåtelse att berätta om när Oscarsson såg dagens ljus för första gången.

Det var en lördag i januari 1989, samma år som Sverige lyckades kvala sig till fotbolls-VM för första gången på tolv år. Det tog hela tjugo år för övrigt för landslaget att vinna en match i VM åren emellan 1974 (Jugoslavien 1-0) och 1994 (Ryssland 3-1). Samma år 1989,  vann även Rånäs div 6 samt kom till semifinal i upplandscupen. Med i laget på den tiden var bl a Tony, Sören, Olinho och Andreas Karlsson (då junior och lovligt byte i bastun)

Tillbaka till denna lördag 27 januari på BB anno 1989.

Camilla ligger där på förlossningssängen, skrikande och svärande med värkar som vulkanutbrotten på Island. Sören är lugn och cool, slött betraktande Camilla samtidigt som han gräver med ena fingret djupt i näsan efter en envis snorbuse.

-         OOOOOAAAAHHHH, FÖR HELVETE! Hon lät lite som Bergdahl i bastun 21 år senare.

-         Sören jag ska strypa dig, fortsatte Camilla skrika. Det här för fan ditt fel, fattar du det! Camilla var så arg att hon hade kunnat döda mannen i fråga på fläcken. Om han bara varit inom räckhåll.

-         Om jag inte missminner mig, svarar Sören lugnt och med en avvaktande paus, och halva fingret uppe i näsgången, så ville jag ta den i tvåan och då hade inte detta hänt, men det skulle ju enligt dig, fortsätter Sören, ”göra så ont”……

Precis i det ögonblicket får Sören ut sin buse ur näsan och lyser upp som ett ljus. Camilla får senare också ut sin buse. Han gjorde denna kväll som sagt två snygga mål. GRATTIS Robin Oscarsson!


Rånäs-Söderbykarl 5-1

Det lät som ett plums i vattnet och det lät ända ner till Rimbo.

Ljudet kan liknas vid när man glömmer att lägga ned papper i toan innan man sätter sig för att göra tvåan och efter första avfyrningen hör hur det plumsar till och upp far vatten och tvättar av hela pastejköket.

Samma ljud kom i andra halvlek, när proppen gick ur Rånäs tidigare stumma spel och nu förlöstes ett helt nytt lag med en spelidé som inte funnits på mannaminne. Nu vill jag ju inte alls jämföra spelet med att sitta och skita på dasset men skönt är det i alla fall, att tömma sig ibland och skönt var spelet emot Söderbykarl denna varma fredagskväll.

 

Jag har väl tjatat mig hes tidigare på vi måste rulla bollen mer än slå långa befriande sparkar utan adress samt möta och flytta spelet i sidled… och plums sa det som sagt och så hände det, jag for direkt ner till ICA efter matchen och köpte en trisslott. Jag menar nu när man har flyt kan man ju lika bra fortsätta testa turen. Skulle inte förvåna om man fick komma till i helgen också men sådan tur har man nog inte.

 

Jocke Bergdahl!….

 

Jocke Berglund är så lik Nacka Skoglund både som människa och som fotbollspelare att det är skrämmande. Nacka föddes på julafton 1929 och är en legendar i Hammarby, men har även spelat i AIK, blev sedan Kung i Milano och Inter. Jocke är inte född på julafton, tomte som han är. Jocke vet faktiskt inte när han själv är född, han var tvungen att fråga Robin Storäng tidigt i våras ifall han var född 23 eller 24 april. Det var tvungna att kontrollera med mamma Tarja.

Nacka blev kallad för ”Den vajande majskolven” i VM 1950 (Sverige tog brons efter Uruguay och Brasilien) efter sin vajande och bohemiska spelstil. Att se Jocke spela med hans vajande och gungande rörelse gör även att en annan som medspelare blir sjösjuk för att inte tala om Söderbykarlspelarna. De var så uppsnurrade att de slapp ta till sprit på fredagskvällen för de var helt dyngraka redan innan de klev av planen.

 

De finns lika många berättelser och sagor om Nacka som det finns om Jocke. En om Nacka är när han kommer hem efter proffssejouren i Italien till Sverige och Bajen i mitten av sextiotalet. Han ska spela sin första match med Hammarby som ligger då i dåvarande Superettan (ops! historien går igen) och ska möta Karlstad på Johanneshovs IP, nuvarande Söderstadion. Sent och elegant glider Nacka in till omklädningsrummen men väljer att gå in till Karlstad istället. Högt och myndigt ropar han när kliver in.

”Vem spelar högerback i ert lag?”

En skrämd lirare i skepparkrans som sitter i ett hörn svarar tyst

”Det gör jag”

”Vad heter du kisen?”. Nacka snackade söderslang på den tiden

”Leif Styrman” svarar han ännu tystare fullt medveten om Nackas status. Nacka var Sveriges Zlatan på den tiden.

”Okej grabben, ska jag springa runt dig på babord eller styrbord sida?”

Matchen börjar, emellan Bajen och Karlstad alltså, det går tre minuter och det blir hörna. Nacka springer ut till hörnflaggan och skruvar in den med en yttersida direkt i mål. Stort jubel på den fullsatta stadion. Det var bara början på showen. Det är cykelsparkar, tunnlar och smörpassningar för hela slanten. Leif Styrman snurrar han upp så mycket att han knäcker killen. Droppen blir när han först slår en tunneln på stackaren och rundar honom på babord sida för att sedan direkt när Styrman vänder sig om slå en tunnel tillbaka. Styrman blir utbytt. Jag tror inte han hitta hem dagen efter matchen, sa Nacka. Så snurrig var han


Denna berättelse är sann och finns på film.

Nacka skruvar in en hörna i comebacken efter tre minuter


Måste ju tala om att detta referat är skrivet på kvällen efter B-lagsmatchen emot just Söderbykarl B-lag på söndagen.

Måste också berätta om när Bergdahl kommer fram till mig direkt när domaren blåst av  b-lagsfatjen. Då har Jocke spelat fram Zebbe till första, själv dundrat in det andra, gett en av Djungelboksbröderna, Manuel en passning till tredje samt själv blivit fälld, så vi fått straff. Simon slog in det fjärde målet för B-laget. Jocke hade m a o haft ett finger med i spelet i varje mål, inte som Robin brukar ett finger uppe i näsan, när domaren som sagt precis blåst av matchen när Söderbykarl B i slutsekunden reducerat till 4-1. Då frågar Jocke mig:

”Vann vi?”

Jag står som en fågelholk några sekunder och tittar på honom samt undrar om Jocke menar allvar…Jag tror faktiskt han gjorde det. Killen hade ingen susning om att vi vunnit eller inte. Men Jocke, jag älskar att lira med dig ändå!

 

Nu tillbaka till matchen emot Söderbykarl a-lag, precis som Nacka slog Rånäs men av Kindberg, kungen idag, en hörna nästan direkt i mål, dock kom en Söderbykarlklädd tjockis i vägen och skarvade den vidare in emellan målstolparna. Mål som mål. Det var dock det enda att skriva hem om i första. Rånäs var lite nonchalanta och det kändes som de hade slagit sig för brösten efter vinsten emot Gamlis tidigare i veckan.

 

Andra halvleken börjar rätt tidigt med ett riktigt snyggt uppspel. Detta var Kindbergs match, fortfarande utan Olinhos kalsonger, som han lånat ut till Jimpa, på huvudet men med en snygg frisyr från slutet av sextiotalets hippietid. Jag minns inte om den var populär på den tiden, jag var nyfödd då. Men som Boklöv med V-stilen eller Dick Fosbury med floppstilen i höjd så måste någon vara stilbildande. Eller som Crico brukar säga till tjejen, efter det att de har haft älskog.

”Ja någon måste ju vara först!”

” Nä, Christer”, svara hon härom dagen, ”ikväll var det inte du! Jocke Johnsson var över en kvart innan du kom hem.”


Kindberg som sagt driver upp spelet på högersidan, några Söderbykarlspelare (jag måste få fråga om hur djup deras materialare måste ha grävt i förrådet för att hitta deras forntida spelardräkter. Kan vara med i nästa antikrundan på tv månne) försöker hänga på utan framgång.. Kindberg slänger över bollen med en cross till Jimpa, som tydligen patenterat på Olinhos underbrallor på huvudet (ett tips, Jimpa! Gult fram, brunt bak), han i sin tur slår en direktpassning i djupet till Björken. Har faktiskt inte sett en bättre boll, mina egna undantaget, på IP i år.

 

Peter Björk förvaltar den bollen och är klinisk i sitt avslut. 2-0. I detta ögonblick är det tårdrypande att se Peters ansikte, första riktiga målet för säsongen. Han ser ut som ett lyckligt barn som ska få välja vad han vill i en leksaksaffär. Kanske på Björks Lek & Hobby. Där fick ni reklam. Oroa er inte. Mathias skickar faktura på det till farsan på måndag.

 

Björks leende tog inte slut och inte målfabrikationen heller. Ozzy stegar, korta steg då med andra ord, upp på mitt plan och når Peter med ett långt inlägg. Peter har kvar mittbenan sedan förra matchen men är bestämd att även han ändra frisyr. Upp och nicka, sockerdricka och vips så han fick en sidbena. Målvakten i motståndarlaget fick en lektion, ett skolexempel av inlägg – avslut. Rånäs tredje och Peters andra mål i matchen.

 

Strax innan hade Bergdahl gjort ett av sina få misstag senaste matcher och skallat in ett självmål. Till hans försvar kan ju Jocke ha trott att han nickat emot rätt mål. Nog sagt om det.

 

3-1 i matchen och Söderbykarlkillarna ville hem och sova emellan mamma och pappa nu. En back stod och grät vid hörnflaggan och skaka tänder. Nu började spelet och målen rulla på. Söderbykarl var bara inte med i matchen, det såg ut att spela en helt annan match i en helt annan tid.

 Jag fick svårt att hålla reda på målskyttar och assisteroch målchanser. Ropade till både Holmberg och Ozzy om de hade gjort poäng i afton. Jajamensan, de hade gjort hattrick bägge två, plus fem assister fick jag till svar.

Denna kväll ville alla ha poäng, t.o.m. Kent-Arne börja yra om att han var inblandad i fjärde målet. Nu var det Kindberg, dock som var framme igen, som gjorde det på snygg passning av Andreas Karlsson med yttersidan.

 

Matchen var inte över än, Kindberg var framför allt inte klar. Han fick bollen på kortsidan nere vid flaggan, lyckades snurra upp motståndarbacken så mycket att backen fortsatte upp emot Rånäs Slott, jag fick slänga mig på telefon, ringa upp till ett av alla mina ex, Hampus mamma, och be henne boka in honom på en enkelsvit med frukost. Medan backen snurrig i kolan checkade in på hotellet fortsatte Kindberg längs med förlängda mållinjen och med yttersidan, fick han smeka den len som barnrumpa upp i krysset, precis som Nacka.

 

Det var tack och god natt för Söderbykarl. Kindberg show i dag var rullgardin ner för de blåklädda med sista målen sa han ungefär att pissa och gå lägg er samt ha händerna på täcket för roligare än så här får ni inte.

Och ska ni göra skita på er, gå på toa istället och glöm inte lägga i papper först, för det plumsar så.

 

Ett rykte susade igenom omklädningsrummet att Holmbergs tant skulle ha maskerad på Lejdet, nu var varken jag, Robin eller Jocke bjudna. Inget som dock som stoppar oss. Vi planerade komma nakna. Jag som bensinpump, stoppar bara snoppen i örat. Robin som ormtjusare med snoppen slingrad runt halsen och turban på huvudet.

Problemet var Jockes förklädnad. Jag hade förslagit att han skulle vara Einstein.

”Häftigt” ropade Jocke och sprang iväg med en hammare.

”För fan Jocke” skrek jag ”vad tänker du göra?”

”Slå bort en pungkula såklart, så jag bara har en sten” sa Jocke glatt

”Nej, nej, för helvete, det har inget med pungkulor att göra. Einstein hade stort grått hår och det var han som kom på relativitetsteorin och formeln E = mc2, Han är jätteberömd.” försökte jag förklara

Jocke titta på mig tyst en lång stund, jag såg att det rörde sig något där inne innanför pannbenet och han sa efter tag

”Va?”

Jag kände att jag hade en övermäktig uppgift att förklara för honom igen så jag sa istället.

”Nä, Jocke du har rätt. Det var en kille med bara en pungkula”

PLUMS sa det när Jocke krossade sin ena kulan med hammaren och låg där på marken i fosterställning och kved som gravid kvinna.

”det är tur man har en kvar, för det där gjorde ont” stönade han fram.

 

Betyg

Simon Marxer

Har haft en jättebra säsong och släpper till ungefär lika sällan som Kicki enligt Tony. Ikväll var det Jocke B som gjorde Söderbykarls enda mål.

Christer Jansson

Bra grovjobb hela matchen, precis som hemma med tanten. Han gör grovjobbet och Jocke J tar åt sig äran och få göra målen.

Andreas Pålgård

Känner sig nog mer bekväm som mittback men gör absolut inte bort sig, lite mer träning och du blir mer vän med bollen.

Jimmy Karlsson

Snygga kalsonger som hårband, bra driv i spelet och breddade och mötte Pålgård bra på kanten, fint spel med Björk och Kindberg. Hämmad av ljumskarna, kan nog skjuta mer när de är hela. Dock har pitten blivit längre när ljumskmuskeln töjts ut Från två cm till tre.

Jocke Bergdahl

Se ovan, snurrpelle.

Julle Eriksson

Spelade för kort tid för betyg

Andreas Karlsson

Har trots fusk i vår när vi andra sprungit runt på grusplaner och runt slottet kommit in och med ålderdomligt erfarenhet lugnat ned spelet i försvaret, styr bra och fin passning till Kindberg

Johan Holmberg

Två AIKare som mittbackar, hmm. Jo det går och det går bra. Holmberg var otrogen emot Storäng ikväll och hångla upp Andreas efter matchen, han blir så lätt kär i sina mittbackskollegor spelar hur bra som helt ihop med dem. Tog ett stort ansvar

Ossian Karlsson

Sprang som när han leker med skinnet på Petter-Nicklas, upp och ned på kanten, snygg framspelning till Björks nick.

Robin Oscarsson

Spelade för kort tid för betyg

Zebbe Welknert

Har lyssnat på Olinhos tjat att man måste gå ner och möta i första läget för att sedan få en löpboll, bra match men behöver vara coolare i frilägena.

Tony Eriksson

Inkast i världsklass som vanligt, lugn och säker i spelet. Ingen varning eller utvisning idag! Bra uppspel, hade en lugn stund på jobbet

Fredrik Johansson

Spelade för kort tid för betyg. Men hann dra på sig en varning som vanligt, ligger på rätt sida gränsen och börjar få ordning på sina långa ben. Utmärkt komplementspelare, kan spela på alla platser. Lär dig nicka bara :-)

Peter Björk

Det löser sig alltid sa han som sket i vasken. Nu löste det sig med målskyttet för Björken. Krångla inte till det och bara skjut i förstaläget och du kommer göra många mål i serien. Grattis till en bra match.

Andreas Kindberg

Började tveksamt första minuterna men sedan rann det på. Grattis till att vara bäst på planen idag och till hattricket. Fortsätt hämta boll istället för bara gå på löpbollarna. Kul att se.

 

 

 

 


RSS 2.0