En kväll på Arkadien

B-lagsfight mot Rimbo brukar betyda tufft spel och denna tillställning va inget undantag, rånäs tar ledningen i första halvlek genom Barbados, sen bjuder De rödvita på en ett orgie i missade målchanser då framförallt Joppe och kristijan som bommar öppet mål, Rimbo får en straff som slås otroligt snyggt i stolpen.
I andra halvlek så tröttnar rånäs när sen koncentrationen flyttas återigen över på domare som i sin tur får följden att De rödvita tappar sitt spel och rimbo tllåts rinna igenom, Efter det att RobinO lite väl synligt dragit en Rimbospelare i tröjan med ett andra guld som belöning så går musten ur De Rödvita och Rimbo rinner ifrån till 4-1 innan slutsignalen går