En söndag i Augusti

Vädret var strålande om än blåsigt idag på Stadio del IP när De Rödvita tog emot Uppsala Södra för drabbning i den södra sexan, spelet böljande fram och tillbaks stor delen av första halvlek men där De rödvita dock hade ett övertag i bollinnehav och målchanser. I andra halvlek får Södra en straff då bollen tar på handen på en Rödvit och 1-0 ett faktum även om Matsen inte är långt borta. De Rödvita lyckas dock kvittera på ett "mäktigt" skott av Lundell sen bjuder De Rödvita på en orgie i missade chanser, när sedan en Södra spelare får till ett misslyckat inlägg som vinden tar och ställer Matsen, då e det gonatt förlust 1-2!!

Noterat att

- Matsen skapar lite trygghet med sitt agerande i målet
- Slangen kan ha varit bäst på plan
- Jonas Hutta åkte hem
- Fokuseringer på domarens insats måste upphöra och flyttas över på den egna prestationen!!!

Viljan att vinna måste bli större än rädslan att förlora!!!