Försäsong & fotbollsabstinens.

En lång torka på nyhetsredaktionen har härmed nått sitt slut, med anledning av att det går icke att stå emot den fotbollsmässiga abstinens som stormar upp inom mig längre, jag måste skriva något!

Försäsongen är i full gång, eller ja, vi rör i alla fall på oss. Kvällsträningarna på söndagar och måndagar är fartfyllda och på mer eller mindre blodigt allvar, alla vill vinna och det är riktigt kul att se. Man har kunnat se nya ansikten på träningarna, spelare som kommer att spela för Rånäs den kommande säsongen, de kommer att bidra med kraft, stabilitet och kämpartakter bland annt, sådana egenskaper är alltid välkomna.

Vad har då hänt kring fotbollslaget Rånäs sedan den gångna säsongen 2010/2011? Jo vi har för stunden ingen fotbollstränare på plats, inget är klart och det är väl blandade känslor kring det, men inget negativt. I sådana fall känns det mer nervöst-spännande om man ska försöka sätta ord på känslorna som strömmar omkring när man tänker på framtiden, den som väntar runt hörnet, precis som säsongen 2011/2012.

Det första riktiga testet och evenemanget som kommer att lägga grunden för laget för kommande år är "Rånäscupen". Den klassiska turneringen som under nytt namn hittat tillbaka till sina rötter i och med namnvalet, och det känns nytt och fräscht och helrätt enligt mig och många andra. Rånäscupen startar den 6:e Januari 2012 och slutar den 8:e, cupen hålls i Långsjöhallen i Rimbo. Det kommer att bli en enormt trevlig och rolig tillställning för oss som älskar fotboll när det är mycket passion bakom.

Finns inte så mycket mer att skriva hem om till er passionerade fans som läser, däremot kan jag kan bjuda på några bilder från kommande träningar inom kort. Tanken är att bloggen ska uppdateras lite då och då, max veckovis men i sådana här lugna tider så får det vara lite torka, för just nu finns det inte så mycket information att delge er.

Mvh

Felix

RSS 2.0