Ny vinst kom mot Rö IK & Uppehåll.

Rånäs IFs a-lag vann fredagens hemmamatch mot Rö IK på Rånäs IP. Ett par spelare var borta och kunde inte närvara men spelarna som fanns tillgängliga klev fram och slet för de 3 poäng som man sedan kunde samla ihop när domaren blåste av matchen.

Målskyttar i matchen var Christer, Kenny & Kadeem.

I och med det så är 10 omgångar spelade av totalt 18 omgångar.

Rånäs IF ligger på plats 4 i tabellen och har skrapat ihop 17 poäng med 4 vinster och 5 oavgjorda, och enbart 1 förlust, det visar hur starka vi är i år. Vi har en poäng upp till serie-3:an Hallsta & 8 poäng upp till 2:an Grisslehamn.

Noterbart är att de matcher som vi spelar lika, långa stunder är det vi som är det bättre laget. Vi måste jobba för att hålla vårt spel längre än vi gör, att kunna avgöra matcher och rulla ut motståndarna mer frekvent.

Uppehållet är nu igång och då gäller det att hålla igång träningen med det grundläggande träningsprogram som Aldrin har utarbetat.

Det vore kul om man är några stycken som åker ner till Rånäs IP då och då och tränar och kanske övar någon del som man känner behöver förbättras, lite akademi-träning. Finns det intresse så är det bara att anmäla sig i gästboken så försöker man bestämma en dag då alla kan, simple as that.

Ha det gott,

Felix

RSS 2.0