Igång igen.

Bloggen är nu igång igen efter ett lååååångt uppehåll samt efter det har två a-lagsmatcher spelats. Matchen mot Rimbo IF slutade med förlust återigen, denna gång stod man dock upp och fick hål på hemmalaget två gånger om genom Tony E och Jonas "Räkan" Pettersson. Matchen slutade 6-2. Nästa match spelades på hemmaplan mot serie-2:an Grisslehamn, en match som slutade med totala 0-5 till gästerna Grisslehamn.

Då undertecknad har varit borta från bloggeri, träning och fotboll ett längre tag så är det oerhört svårt att sätta fingret på vad som gick snett. Från och med nu går jag helhjärtat in i allt som jag företar mig.

Rånäs IF anno 2011 är ett lag under utveckling, vi bygger för framtiden. Man kan redan nu se att vi har utvecklats men samtidigt måste vi undvika att falla tillbaka på att vi är nöjda eller mätta med vad vi har presterat, det finns inte på kartan. Vi ska nå vår maximala utveckling denna säsong för att på så sätt kunna vara bättre förberedda inför nästa säsong. Varje individ är viktig och man måste tänka på laget före jag:et, något som vissa glömmer att ta hänsyn till: vi gör detta tillsammans och alla har lika stor chans att ta en plats, man måste bara visa att man förtjänar den, sliter för den platsen varje träning, varje match, varje minut i Rånäs färger.

Jag pratade med Aldrin för en stund sedan idag och han sa att de har vinter där nu, cirka 17-grader, kanske kallare. Han hade filmat för sitt projekt och letade nu sponsorer, han verkade vara på bra humör som alltid och bad mig att hälsa till alla i laget, att påminna om vad vi gör och varför vi gör det. Ge allt på tisdag sa han, då tar vi 3 poäng och kommer in på vinnarspåret igen.

Vi saknar dig Aldrin, men se till att må bra i livet, att du är lycklig och att ditt projekt blir till det du drömt om, då gör du oss stolta.

Personligen så väntar jag på att få träna igen, onsdag den 17:e är det magiska datumet. Har förmodligen överansträngt benhinnorna så jag har varit till en specialist för att gjuta av mina fötter, för att sedan så inlägg till mina skor som är skonsamma och hjälper mig att inte överbelasta mina benhinnor när jag springer.

Närmast väntar alltså bortamatchen mot Frösunda SK om en dag, den 16:e för att förtydliga. Då är det 3 poäng som gäller, att våga spela vårt spel på bortaplan och att göra det vi lärt oss under säsongen under tider av motgång och framgång, svårare än så är det inte, bara vi ställer upp för brodern bredvid oss.

Visa hjärta.

/Felix

RSS 2.0