Exklusiva Filmer

vi på Gazzettan har kommit över ett par band där både gamla och nya spelare som varit tongivande i De Rödvita pratar ut om sina svaga punkter,

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=b1ffca3b29c9b390bd18ff15706514b35d5bd3b0

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=688a760c253964852ba887283300d63953ca1b36

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=84189ad3e2c1d67b9fc060a908a6dd866d61b9b6

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=f58e72c983e5e192c800e089df9dbe3a35a9461a


vi på gazzettan ser allvarligt på om dom nu inte skulle stämma så om nån känner att dom delar med sig för mycket så säg till så lägger vi ut dom på facebook


Över och ut


Har du koll?

Då var julstöket undanröjt och nu är det bara ett tolvslag kvar att skjuta av innan det är dags för ett nytt år och nya händelser!
Vi på redaktionen både tror och vet att detta kommer bli ett bra år!..(kan ju iallafall inte bli sämre än förra)
Som dom flesta vet så fick vi alltså åka bananskal och vara kvar i division 6 tillsamans med våra närstående godsägare runt om i roslagen,det finns väl kanske ingen direkt skräck i det hela när jag nämner lag som tex Edsbro,Rimbo,Rö eller Pastoratet från Knutby..men likförbannat så ser vi fram emot dessa matcher,förmodligen är det ömsesidigt från bådas håll,och med förhoppningsvis glimten i ögat!
Och tro det eller ej,men i år så tror jag att det kommer bli ett fotbolls år utav dess like..för när hade vi sist en liknande roslags serie som vi har nästkommande år?



Kollen på laget känns väl både lite si och så..
»Men värt att nämna är väl att vi har fått en ny coach,en proper Herre vid namn Kent-Arne Emretsson. Vi på redaktionen som innehar VIP-pass kan efter viss koll på dom stängda träningarna med Rånäs IF konstatera att han kommit in bra i truppen och givit grabbarna lite nytänk och jävlaranamma. Truppen ser stark ut,och förhoppningsvis så är vi med och slåss där uppe kommande säsong.


Mindre värt o veta men ändå att ha koll på..
»Är väl att vi skapat oss 3 "nyförvärv" eller hemvändare kanske vi ska kalla dom,sökte lyckan på annat håll och trodde dom kunde bli något. Men nu är dom tillbaks,så vi välkomnar grabbarna Jocke Bergdahl,Robin Storäng och Peter Björk.

»Redaktionen har tillsamans med vimmelfotograferna på MobergsBar sammarbetat och fått nys om att det var en större skara utav dom rödvita krigarna som hade tagit sig ut på juldagen i vår kära stadsdel Norrtälje,för att fira med skumpa och ståt!

-Mobergs Jimmy gjorde sig tydligen mindre populär då han glömde nycklarna till Mobegrs hemma och kom upp      lite senare än sina gäster.

-Kenny var som vanligt ute och satte sprätt på sina pengar,utan att komma ihåg något utav kvällen.

-Julle dök inte upp,snickarna har väl lågsäsong nu så pengarna räckte tydligen inte till.

-Hallin & Ossian var tydligen där först utav alla,och det tillhör väl kanske inte vanligheterna överhuvudtaget.

-Wesslan lämnade folkskaran ganska tidigt då han konstigt nog fått en släng av magsjukan och bokstavligt talat
kräkts.


»Vissa killar har tydligen gymmat en hel del,och det skulle märkas vilka det var har Wesslan sagt..så vi får väl se helt enkelt.
Någon som däremot fått smakat brosk är nog Herr Hallin som efter en liten sammanstötning med Sminkören Ossian en sen kväll i december i sporthallen nästintill gått av på mitten. Så Hallin är väl en utav killarna som förmodligen inte vart på gymmet så mycket hitintills. Skärpning!





Nog för denna gång..ikväll står det träning på schemat,21.00 i sporthallen,be there or be square!

MVH // Redaktionen


















RSS 2.0